Τουρκμενική κατασκευή 2016

May 16, 2016

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Τουρκμενική κατασκευή 2016

η 9η διεθνής έκθεση «τουρκμενική οικοδόμηση το 2016» και η επιστημονική διάσκεψη «ανάπτυξη της Οικοδομικής Βιομηχανίας στο Τουρκμενιστάν» θα πραγματοποιηθούν στη σύγχρονη αίθουσα συνεδρίων, CCI κτήριο του Τουρκμενιστάν, οδός Chandybil/Ashgabat στις 27-29 Αυγούστου 2016.

Η τουρκμενική έκθεση κατασκευής αναγνωρίστηκε όχι μόνο ως κύριο σημείο της Οικοδομικής Βιομηχανίας του Τουρκμενιστάν, αλλά ως σημαντικό διεθνές φόρουμ καθένα. Το φόρουμ βιομηχανίας έχει γίνει μια μεγάλη πλατφόρμα επίδειξης και διαπραγμάτευσης και για εσωτερικό και τα παγκόσμια κορυφαία κατασκευαστικά εταιρεία.

Η έκθεση «τουρκμενική οικοδόμηση το 2015» παρακολουθήθηκε από 220 σημαντικές επιχειρήσεις από 17 χώρες, εκείνοι που σκοπεύουν να αναπτύξει την αμοιβαία ευεργετική συνεργασία με τους τουρκμενικούς συναδέλφους, να συμμετέχει ενεργά στην εφαρμογή των μεγάλης κλίμακας προγραμμάτων αστικής ανάπτυξης που επεκτάθηκαν στη χώρα μας και να αναπτύξει τον τομέα του κτηρίου του Τουρκμενιστάν επίσης.

MAXL είναι ο επαγγελματικός κατασκευαστής των σχεδιαγραμμάτων αλουμινίου για τα παράθυρα και των πορτών, των φύλλων αλουμινίου και των σπειρών, σύνθετες επιτροπές αλουμινίου στην Κίνα.

 

 

Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Mr. Henry
Φαξ : 86-512-58975331
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)