Συγκεκριμένος παρουσιάστε Βραζιλία το 2016

May 16, 2016

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Συγκεκριμένος παρουσιάστε Βραζιλία το 2016

Συγκεκριμένος παρουσιάστε ότι συγκεντρώνει περισσότερα από 20 διαφορετικά τμήματα της συγκεκριμένης αλυσίδας παραγωγής και δεδομένου ότι μια προθήκη, αυτό απεικονίζει την αύξηση της οικονομίας, ωθώντας τον τομέα προς τα εμπρός και είναι έντονα αντιπροσωπευτική της Βραζιλίας. Στη 10η έκδοσή του, αναγνωρίζεται από την παγκόσμια αγορά ως σημαντικότερο σημείο συνεδρίασης για τη συγκεκριμένη αλυσίδα παραγωγής στη Λατινική Αμερική. Τα τελευταία χρόνια, είναι η ιδανική πλατφόρμα για την προώθηση των νέων προϊόντων, παραγωγή των μολύβδων και της δικτύωσης.

Κρατημένος για μία περίοδο τριών ημερών, συγκεκριμένων παρουσιάστε ότι η Νότια Αμερική συγκεντρώνει τους παίχτες κλειδί από ολόκληρη τη συγκεκριμένη αλυσίδα εφοδιασμού στον κόσμο της αστικής κατασκευής, η οποία περιλαμβάνει την επίστρωση, την εμφάνιση, την οικοδόμηση και την υποδομή.

Συγκεκριμένος παρουσιάστε ότι η Νότια Αμερική προσελκύει τους εκθέτες από άλλες λατινοαμερικάνικες χώρες καθώς επίσης και τη Βόρεια Αμερική, την Ευρώπη και την Ασία.

Η συμμετοχή είναι πολύ καλά καταρτισμένη, οδηγημένη και εστιασμένη στους επαγγελματίες λήψης αποφάσεων στον τομέα της αστικής κατασκευής.

Εάν η επιχείρησή σας έχει ένα προϊόν στον κόσμο του σκυροδέματος, εάν στην κατασκευή, την κατασκευή ή ακόμα και στην κατεδάφιση, αυτό είναι το γεγονός σας. Κάνετε USP σας, το εμπορικό σήμα σας και τα προϊόντα σας ξεχωρίζουν συναντήστε τους τεχνικούς επαγγελματίες που ενδιαφέρονται συγκεκριμένα για τη συγκεκριμένη αλυσίδα εφοδιασμού (δεν θα υπάρξει οποιοδήποτε ταυτόχρονο προϊόν στην άποψη που δεν είναι η εστίαση του γεγονότος – ΣΚΥΡΟΔΕΜΑ) επικυρώστε τις συνεργασίες και δημιουργήστε τις εμπορικές ευκαιρίες.

 

MAXL είναι ο επαγγελματικός κατασκευαστής του δομικού υλικού στην Κίνα.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Συγκεκριμένος παρουσιάστε Βραζιλία το 2016  0

Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Mr. Henry
Φαξ : 86-512-58975331
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)