Βαρέων καθηκόντων αποτυπωμένα σε ανάγλυφο αργίλιο φύλλο/πιάτο για το ψυγείο/το αεροδιάστημα
2.5 τόνοι
MOQ
Negotiable
τιμή
Heavy duty Aluminum Embossed Sheet / Plate For Refrigerator / aerospace
Χαρακτηριστικά Εκθεσιακός χώρος Περιγραφή προϊόντων Ζητήστε ένα απόσπασμα
Χαρακτηριστικά
Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: MAXL
Πιστοποίηση: ISO9001
Υψηλό φως:

τα φύλλα από αργίλιο

,

Αποτυπωμένο σε ανάγλυφο αργίλιο φύλλο

Πληρωμής & Αποστολής Όροι
Συσκευασία λεπτομέρειες: Ταινία και ξύλινη περίπτωση
Χρόνος παράδοσης: 7-15 ημέρες εργασίας
Όροι πληρωμής: T / T, L / C
Προδιαγραφές
Υλικό: AA 1000 σειρές, 3000 σειρές, 5000 σειρές, 7000 σειρές
Επεξεργασία επιφάνειας: ο μύλος τελειώνει
Πάχος: 0.3mm6mm
Πλάτος: 2200mm Max
Μήκος: οποιοδήποτε
Περιγραφή προϊόντων

0.30~6.0 αποτυπωμένα σε ανάγλυφο αργίλιο φύλλο/πιάτο πάχους με το διάφορο πλάτος για το ψυγείο

 

Το πιάτο χρησιμοποιείται στις βαρέων καθηκόντων εφαρμογές στο αεροδιάστημα, τα μηχανήματα, και τις αγορές μεταφορών.

    Το πιάτο αργιλίου, που επεξεργάζεται στη μηχανή στη μορφή, διαμορφώνει τα δέρματα jumbo - αεριωθούμενα αεροπλάνα και δεξαμενές καυσίμων διαστημικών σκαφών. Χρησιμοποιείται για τις δεξαμενές και τα εμπορευματοκιβώτια αποθήκευσης σε πολλές βιομηχανίες και, επειδή πολλά κράματα αργιλίου κερδίζουν πραγματικά τη δύναμη στις θερμοκρασίες supercold, είναι ιδιαίτερα χρήσιμο στο κράτημα των κρυογόνων υλικών (ίδιος-χαμηλός-θερμοκρασίας).

    Το πιάτο παρέχει τα δομικά τμήματα των αυτοκινήτων ραγών και των μεγάλων σκαφών, καθώς επίσης και την προστασία τεθωρακισμένων για τα στρατιωτικά οχήματα και τα φορτηγά που φέρνουν τη μισθοδοτική κατάσταση.

    Το φύλλο, η ευρύτατα χρησιμοποιημένη μορφή αργιλίου, βρίσκεται σε σημαντικές αγορές όλης της βιομηχανίας αργιλίου.

    Στη συσκευασία, το φύλλο χρησιμοποιείται για τα δοχεία και τις περατώσεις. Στη μεταφορά, παρέχει τις επιτροπές για τους αυτοκινητικούς οργανισμούς και για τα οχήματα ρυμουλκών τρακτέρ. Το φύλλο χρησιμοποιείται στις εγχώριες συσκευές και cookware. Στην οικοδόμηση και την κατασκευή, διαμορφώνει να πλαισιώσει και τις υδρορροές, τις διοχετεύσεις και το υλικό κατασκευής σκεπής, και awnings και carports.

    Οι πινακίδες αριθμού κυκλοφορίας και οι βάσεις λαμπών φωτός, τα σκάφη αναψυχής και τα πιάτα εκτύπωσης, τα σημάδια εθνικών οδών και τα high-flying αεροπλάνα επίσης συχνά γίνονται από το φύλλο αργιλίου.

   Το φύλλο να είναι χρώμα που υποβάλλεται σε ανοδική οξείδωση μπορεί σε μαύρο, χρυσός, κόκκινος, μπλε, και τις εκατοντάδες άλλων χρωμάτων. Μπορεί να χαραχτεί σε μια «μεταλλίνη» τελειώνει ή γυάλισε σε μια φωτεινότητα σπινθηρίσματος, κατασκευασμένη για να μοιάσει με το ξύλο, ή χρωματισμένος για τη μόνιμη ομορφιά.

 

Η ομάδα και οι εκθέσεις μας

 

Έχουμε μια νεολαία και μια ενεργό λειτουργώντας ομάδα. Θα προσφέρουμε σας τις καλύτερες υπηρεσίες μας, και στα προϊόντα καλής ποιότητας. Εμείς που αναμένουμε με ενδιαφέρον τη συνεργασία με σας στη μελλοντική επιχείρησή μας.

  

 

Άλλα πιό σχετικά αρχεία

 

    Όταν το αργίλιο περνούν μεταξύ των ρόλων υπό πίεση, γίνεται λεπτύτερο και μακρύτερο στην κατεύθυνση στην οποία κινείται. Αυτή η απλή διαδικασία είναι η βάση για τις περισσότερες ευρέως χρησιμοποιημένες μορφές του αργιλίου: πιάτο, φύλλο, και φύλλο αλουμινίου.

Το αργίλιο μπορεί να κυληθεί και να φυλακιστεί έως ότου φθάνει στο επιθυμητό πάχος ή το διαμέτρημα. Όταν τη διαδικασία κυλίσματος σταματούν κατά ένα μεγάλο μέρος καθορίζει εάν το τελικό προϊόν θα είναι πιάτο (6.35mm παχιά ή περισσότεροι), φύλλο (0.15 έως 6.34 χιλ.), ή φύλλο αλουμινίου (0.20mm ή λιγότεροι). (Σημείωση: Υπάρχει μια επικάλυψη (0.15-0.20 χιλ.) στις σειρές πάχους που καθορίζονται για το φύλλο αλουμινίου και το φύλλο. Τα προϊόντα φύλλων αλουμινίου σε αυτήν την σειρά διαμετρημάτων παρέχονται στις προδιαγραφές προϊόντων φύλλων αλουμινίου, και τα προϊόντα φύλλων παρέχονται στις προδιαγραφές φύλλων.) 

 

 

Επιλέξτε MAXL, όχι μόνο επιλέγετε τα προϊόντα καλής ποιότητας αλλά και την επαγγελματική υπηρεσία.

Οι τοπικοί πράκτορες χωρίς το γλωσσικό πρόβλημα και χρονική διαφορά είναι έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουν οποιαδήποτε στιγμή.

 
Συνιστώμενα προϊόντα
Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Mr. Henry
Φαξ : 86-512-58975331
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)